Start 2011

Zo weer een jaar voorbij, voor mij een rustig jaar met 1 grote verandering in mijn leven. Na 20 jaar geleden gestopt te zijn heb ik vorig jaar uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald en ook gelijk een auto gekocht. Ik rij nu al 4 maanden ronden en ben er nog steeds heel blij mee. 

Of ik er spijt van heb het niet eerder gedaan te hebben, weet ik niet ik ben toen echt gestopt met een gevoel dit ga ik zo nooit halen en toen ik 6/7 jaar geleden een keer een test gedaan had bij de ANWB had ik dat zelfde gevoel. Ik denk dat na de dood van mijn broer en het ouder worden van mijn moeder de tijd rijp was geworden om het te gaan halen en dat ik ook nog bij de voor mij perfecte instructeur kwam is denk ik alleen maar een geluk geweest. 

O ja en op de valreep in 2010 ook nog mijn woon- en eetkamer nieuwe kleurtjes gegeven.

2011 wordt een jaar waarin een van mijn beste vrienden 8 maanden op wereld reis gaat en dat ik weer rustig ga beginnen en we zien wel waar het jaar ons naar toe brengt, ik hoop alleen op veel gezellige en leuke momenten met mijn familie, vrienden en ook nog met scouting en wie weet nog meer met wie. Zou graag weer meer concertjes bezoeken, misschien wel een Pink-Pop, maar wat ik zeg ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Ik zal in ieder geval de leuke dingen weer op mijn site neer zetten, en nu maar hopen op veel leuke dingen en dus leuke stukjes op de site.big-NL8403_6