Lang geleden

Het is een tijdje stil geweest op mijn gedachtes, dit met name omdat mijn gedachtes/gevoelens niet of moeilijk met het net te delen was. Niet dat ik niet wilde maar ze waren mij te complex en ik snapte zelf niet eens wat ik de helft van de tijd voelde.

Gelukkig gaat het nu weer goed en zie ik uit na een leuke tijd, weer dingen ondernemen en leuke dingen doen. Ik werd gister gevraagd om wat dingen op te schrijven die ik nog zou willen doen. Ik was hier eigenlijk snel klaar mee.†

Ik heb wel paar materiŽle dingen die ik nog leuk zou vinden om een keer te bezitten maar de laatste jaren hebben me ook geleerd dat dat allemaal triviaal is. Het lijstje was uit eindelijk maar 1 zin "gelukkig en gezond leuke dingen doen met leuke mensen" wat, waar en hoe boeit eigenlijk niet, wanneer natuurlijk wel "altijd".

Dus mijn jaar planning, die ik 5 jaar niet had is weer aardig aan het vullen. Ik heb weer lol in scouting dus daar ga ik weer meer naar toe. En voor de rest de weekende gewoon leuke dingen doen met vrienden en familie.

Zo heb ik gister een hele dag gefotografeerd op een feest, was leuk om te doen heel hard gelachen om improvisatie cabaret Mier. Mochten jullie ooit een bedrijfs-/verenigingsfeest willen onleuke zijn zij de mensen om uit te nodigen.

Nou hoop weer meer te schrijven komen de tijd, heb plannen om meer te gaan beleven dus ook om daar over te schrijven en foto's van te laten zien.