Blog

Previous


Lang geleden

Het is een tijdje stil geweest op mijn gedachtes, dit met name omdat mijn gedachtes/gevoelens niet of moeilijk met het net te delen was. Niet dat ik niet wilde maar ze waren mij te complex en ik snapte zelf niet eens wat ik de helft van de tijd voelde.

Gelukkig gaat het nu weer goed en zie ik uit na een leuke tijd, weer dingen ondernemen en leuke dingen doen. Ik werd gister gevraagd om wat dingen op te schrijven die ik nog zou willen doen. Ik was hier eigenlijk snel klaar mee.†

Ik heb wel paar materiŽle dingen die ik nog leuk zou vinden om een keer te bezitten maar de laatste jaren hebben me ook geleerd dat dat allemaal triviaal is. Het lijstje was uit eindelijk maar 1 zin "gelukkig en gezond leuke dingen doen met leuke mensen" wat, waar en hoe boeit eigenlijk niet, wanneer natuurlijk wel "altijd".

Dus mijn jaar planning, die ik 5 jaar niet had is weer aardig aan het vullen. Ik heb weer lol in scouting dus daar ga ik weer meer naar toe. En voor de rest de weekende gewoon leuke dingen doen met vrienden en familie.

Zo heb ik gister een hele dag gefotografeerd op een feest, was leuk om te doen heel hard gelachen om improvisatie cabaret Mier. Mochten jullie ooit een bedrijfs-/verenigingsfeest willen onleuke zijn zij de mensen om uit te nodigen.

Nou hoop weer meer te schrijven komen de tijd, heb plannen om meer te gaan beleven dus ook om daar over te schrijven en foto's van te laten zien.


Marleen op reis

Half jaar plannen, mee denken, mee helpen, mee voelen maar eindelijk is Marleen op haar wereldreis. Ik ben verbaasd of mijn eigen gedachten's hier bij, ik zal haar die 8 maanden echt missen.

Start 2011

Zo weer een jaar voorbij, voor mij een rustig jaar met 1 grote verandering in mijn leven. Na 20 jaar geleden gestopt te zijn heb ik vorig jaar uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald en ook gelijk een auto gekocht. Ik rij nu al 4 maanden ronden en ben er nog steeds heel blij mee.†

Of ik er spijt van heb het niet eerder gedaan te hebben, weet ik niet ik ben toen echt gestopt met een gevoel dit ga ik zo nooit halen en toen ik 6/7 jaar geleden een keer een test gedaan had bij de ANWB had ik dat zelfde gevoel. Ik denk dat na de dood van mijn broer en het ouder worden van mijn moeder de tijd rijp was geworden om het te gaan halen en dat ik ook nog bij de voor mij perfecte instructeur kwam is denk ik alleen maar een geluk geweest.†

O ja en op de valreep in 2010 ook nog mijn woon- en eetkamer nieuwe kleurtjes gegeven.

2011 wordt een jaar waarin een van mijn beste vrienden 8 maanden op wereld reis gaat en dat ik weer rustig ga beginnen en we zien wel waar het jaar ons naar toe brengt, ik hoop alleen op veel gezellige en leuke momenten met mijn familie, vrienden en ook nog met scouting en wie weet nog meer met wie. Zou graag weer meer concertjes bezoeken, misschien wel een Pink-Pop, maar wat ik zeg ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Ik zal in ieder geval de leuke dingen weer op mijn site neer zetten, en nu maar hopen op veel leuke dingen en dus leuke stukjes op de site.big-NL8403_6