Drukke tijd voor de boeg

Ik ben niet zo'n actieve Blogger maar wil toch even weer wat schrijven. Ik Schrijf nu elke week over de sneak waar Marleen en ik naar toe zijn geweest, altijd wel leuk en blijf het een aparte manier van bioscope bezoeken. Je gaat toch anders naar een film waarbij je wat van verwacht dan naar de sneak gaan waar je echt geen flauw benul hebt wat je te wachten staat.

Komende weken zal ik misschien wat meer schrijven omdat ik een drukke 2 maanden voor de boeg heb met spannende en leuke dingen in het vooruit zicht.

Ten eerste, ik wilde het geheim houden maar ja kan ik waarschijnlijk toch niet. Ik ga komende dinsdag mijn eerste auto rijles krijgen waarbij ik nu al weet dat ik 29 april mijn examen heb. Voor diegene die het niet weten ik heb ooit in een grijs verleden als gelest en 8x examen gedaan. Na 8x had ik er echt geen zin meer in en ben gestopt, het heeft bijna 20 jaar geduurd maar ik heb er nu echt weer zin in en heb ook echt zin om erna een autootje te kopen en mijn wereld te vergroten.

Ten tweede, afgelopen week ben ik ook nog een begonnen met een nieuwe fotocursus, gewoon weer lekker met mijn camera bezig zijn en mooie plaatjes maken heb ook hier veel zin in en jullie zullen de mooiste foto's wel terug zien hier op mijn site.

Ten derde (en laatste), begin april woon ik weer alleen Marleen mijn 'tijdelijke' huisgenote gaat bij heer vriend wonen en daardoor heb ik het rijk weer voor me alleen. Ik zal het best missen iemand om af en toe tegen aan te praten thuis en ook Brum die hier de boel wel even regelt zal ik zeker gaan missen. Maar ook wel weer prettig om mijn eigen ruimte te hebben en mijn ideeŽn om te gaan verven en nieuwe meubels te kopen uit te voeren. Ik moet zeker niet vergeten te zeggen dat ik heel veel gehad heb aan het feit dat Marleen vlak na het overlijden van mijn broer bij me is ingetrokken en de afleiding heeft zeker het verwerkingsproces geholpen.†

Nou ik denk dat ik elke week wel iets zal schrijven over mijn rijlessen en natuurlijk mijn sneak verhaaltjes blijven ook komen want dat blijven we gewoon doen.