We zijn het jaar bijna rond

De gedachtes aan Har worden weer intenser nu het jaar bijna rond is. Volgende week de verjaardag van onze moeder, vorig jaar was dat de laatste keer dat we met de hele familie bij elkaar waren, de laatste keer dat Har ons allemaal samen zag, de laatste keer dat Har nog iets deed wat hij leuk vond, de laatste keer dat ik bij hem in zijn auto heb gezet met hem erbij. De gedachte maakt me weer verdrietig maar ik vind dat ik het toch hier op 'papier' moet zetten. Mijn gedachte weer op een rijtje weer een stap verder in de verwerking hoe moeilijk het ook is.

Komende twee en een halve maand zullen toch wel regelmatig moeilijk worden maar ook daar moeten we met de familie weer doorheen. Volgende week gaan we 'gewoon' weer uit eten met de familie, onze moeder wordt 77 dit keer zonder man en oudste zoon. 

Voor de rest gaat mijn leventje zijn gangetje, op het werk is het druk maar waarschijnlijk krijg ik voor de zomer al duidelijkheid over mijn positie, Marleen is weer aan het zoeken naar een eigen huisje, ik ben al plannen aan het maken om mijn huis op te knapen als de logees weg gaan, niet dat zij er een zooitje van gemaakt hebben maar om alles overhoop te halen met een hond en kat in huis is niet handig. Ik ben ook weer bezig samen met de rest van de scouting leiding een zomerkamp voor te bereiden, dit keer aan het eind van de zomervakantie.