Lijkt wel of het gewone leven hervat is

Ik schrijf nu niet zo veel maar dat komt vooral omdat er ook weinig te vertellen is. In de afgelopen maand heb ik vooral gewerkt en thuis lekker mijn ding gedaan niks bijzonders ook niet saai maar gewoon. Na een half jaar ellende en verdriet is dat zo lekker dat kun je je niet voorstellen. Door de aanwezigheid van mijn huisgenote met haar dieren is het thuis ook niet echt saai.

Brum (de kat) maakt ons het leven redelijk uitdagend, hij is altijd op jacht naar eten en als het geen echt eten is dan zijn het wel kledingstukken of keuken linnen zoals dat zo mooi eet. Kom je van een  werkdag thuis ligt er een vaatdoekje/theedoek/handdoek met een gat erin, ook handschoenen, ondergoed, sokken en jassen zijn soms het slachtoffer. We weten niet wat er aan de hand is, te weinig eten, verkeerde eten of gewoon een afwijkend gedrag het kan het allemaal zijn. Dus het onderzoek naar de oorzaak is nu begonnen. Brum schijnt er van buiten zelf geen last van te hebben die is nog altijd even energiek en speels als altijd en Saph wordt nog steeds uitgedaagd.

Ik heb me voor maart ook weer ingeschreven voor een nieuwe fotocursus dus hoop vanaf die tijd weer mooie foto's op mijn site te kunnen plaatsen als de cursus door gaat ten minste. Heb er wel zin in een nieuwe uitdaging in mijn fotografie aan te gaan.

Voor de rest moeten we nu de laatste hand leggen aan het overlijden van Har, de belasting zaken moeten nog geregeld worden en de urn moet nog geplaatst worden. Voor de rest hoeven we alleen nog het te verwerken maar dat zal wel nog een jaartje of tig duren. Deze week er weer aan herinnert een oom van een goeie vriend en collega van goeie vriendin overleden morgen is van beide de crematie. Zal wel weer een dag met herinneringen worden en verdriet natuurlijk ook voor de directe nabestaande maar ik zal persoonlijk ook wel getroffen worden al dat verdriet.

Op het werk gaat het ook zijn gangetje, volop druk met de reorganisatie mensen zijn druk bezig om een nieuwe baan te zoeken, dat lukt met wisselend succes hoop voor al diegene die er uit moeten dat ze snel nieuw werk hebben.