Brum

Ik weet niet of ik het a verteld heb, maar sinds nu ruim een jaar geleden heb ik een huisgenote, Marleen een heel goeie vriendin die woon problemen had. Ik heb de ruimte en met de dood van Har net achter de rug vond ik gezelschap wel zeer welkom. Dat samenwonen gaat heel goed en onze vriendschap is er alleen beter door geworden. Ook nu ze een vriend heeft is er niet veel verandert ze is er alleen minderen en hij is ook wel eens aanwezig, maar aangezien het een goeie jongen is heb ik er ook geen problemen mee. Maar dat wilde ik niet kwijt, met Marleen zijn ook Saph (hond) en Brum (kat) mee gekomen, ik kende ze beide al een beetje, beide half jaar oud en nog heel speels. Tot die tijd dacht ik altijd dat ik een honden mensen was en katten wel leuk vond maar meer ook niet. Maar al snel kwam ik er achter dat ik de kat net zo leuk vind als de hond en samen zijn ze helemaal leuk.

Ik loop nu ook nog steeds met de gedachten om een kat te nemen als Marleen weer eigen woning heeft gevonden, het is nog niet zo ver en moet er echt goed over na denken.

Brum02

Vandaag werd ik weer verrast met mijn eigen gevoel, ik werd vanochtend wakker ge sms't door Marleen, Brum was aangereden en ze ging er mee naar dierenarts. Het is nu bijna 11:30 en ik krijg regelmatig updates over de stand van zaken, het is nog allemaal onzeker en nog erg afwachten wat er aan de hand is. Laatste bericht is dat  er een gescheurde middenrif is maar dat het misschien allemaal mee valt. Ze zitten bij een specialist en Marleen (als gediplomeerd dierenartsassistente) zal geen steen ongeroerd laten om Brum weer gezond te krijgen. Nu dus maar weer afwachten wat de resultaten van nieuw foto zijn .... wordt een lange dag..