Bij praten

Ik zit weer een paar dagen bij mijn moeder en kom er achter dat ik al een tijdje niks geschreven heb op mijn eigen stukje internet, daarom maar weer eens in de pen (toetsenbord) gesprongen en wat schrijven. 

Ruim andere halve maand niks geschreven, ook omdat ik niet heel veel te vertellen heb. Het leven gaat gewoon door, druk op het werk, gezellig met logees thuis, Ad (mijn jongste broer) verhuisd, lekker paas HIT weekend gehad, weekje vakantie met mam geboekt en ook nog vakantie in september gepland. Dus ik hou me zelf wel bezig en tot nu toe allemaal leuke dingen.


Fotocursus

Ik ben ondertussen ook weer met een fotocursus begonnen, is weer eens een heel andere cursus, waarbij veel meer aandacht ligt op het idee achter de foto dan technisch de foto zelf. We komen 6 avonden om de twee weken bij elkaar en zijn vooral bezig met het bespreken van de gemaakte foto's. Heel leerzaam en best wel een hele leuke cursus. Zal bij einde cursus de foto's die ik gemaakt heb op mijn plekje hier zetten.


HIT

Het was weer de derde keer dan mijn ouwe scoutinggroep (Ruitergidsen Anne de Guigne) de Ruiterhit in Harderwijk organiseerde en het was de tweede keer dat ik mee was. Dit jaar was het in tegenstelling tot vorig jaar heel mooi weer, dit was duidelijk te merken aan de leiding en de kinderen, iedereen was vrolijk en alles liep heel soepel dus het was een geweldig kamp waar ik echt hoop lol heb gehad. Ik kijk uit naar het zomerkamp die we in de zelfde omgeving gaan doen.


Har

Ja en dan toch nog even over Har, de klok tikt door en wij als familie moeten verder zonder hem, dit is niet altijd even makkelijk. Het enige is dat het nu wel een belangrijk deel ons leven bepaald, er is nog geen dag geweest dat ik niet aan hem dag. Ik schaam me ook wel, omdat ik dit bij mijn vader niet heb gehad, ik denk ook wel regelmatig aan hem maar met veel minder emotie dan aan Har. Het moet slijten maar ik denk dat het nog wel een tijdje duurt voor ik een dag bereik zonder aan hem te denken.