Voor uitzichten en verder leven

We zijn nu weer 9 dagen verder sinds het overlijden van Har en het leven gaat door zoals dat heet. Morgen eerste nog een echte start maken in het opruimen van zijn huis en 's avonds naar de Reuverse kermis en kermis waar ik goede herinneringen aan heb en waar ik vorig jaar sinds lange tijd weer geweest ben. Dit jaar zal het behoorlijk in het kader van Har staan die ik bij een glas bier zal herinneren.

Afgelopen zondag kwam mijn moeder ineens met de vraag of ik een weekje met haar op vakantie zou willen. Natuurlijk wil ik dat en ze wil tot mijn grote verbazing naar Engeland. Heb ik niks op tegen ik mag dat land en zijn mensen wel, lekker weekje naar Oxford of zo lekker eruit kunnen we beide wel gebruiken.

En dan de rest van de komende jaren, ik durf weer een beetje vooruit te kijken en dingen af te spreken en zelf te gaan organiseren. Vreemd en nog beetje met schaamte gevoel jegens Har, maar hem help ik er echt niet meer mee om niet op vakantie gaan en geen plannen meer te maken.

Maandag krijgen we weer eens te horen hoe het bedrijf gaat reorganiseren niet dat dat een ramp is maar in mijn gevoel lost al dat gereorganiseer niks op buiten dat het een bak geld kost en een hoop ergernis en frustratie veroorzaakt bij de mensen die het raakt.

Als laatste krijg ik deze maand weer tijdelijk een huisgenoot een goede vriendin die even wat moeilijk zit met haar huisvestiging en aangezien ik er ruimte voor heb is zij van harte welkom mijn huis voor een tijdje te delen, met hond en kat :)