Twee huizen klaar?

Vrijdag naar Reuver eerst handtekening zetten bij de notaris zodat we de nalatenschap goed kunnen regelen en Har zijn auto verkopen. Na het eten weer naar zijn huis, Peter is met de bus dus we moeten het meeste afval nu wel weg kunnen krijgen, eerst alles wat al in de schuur en huis klaar staat de bus in zo dat ging goed en snel. Even lamp voor schuur halen en beginnen met die zooi. Viel eigenlijk mee 5 vuilnis zakken en ik was klaar, het leek meer dan het was, de vuilnis en groen kliko schoonmaken en we zijn klaar voor vandaag.

Om kwart over vier nog even terug om Peter te helpen wat spullen aan de oom van Carin te geven, hij wil al het oud ijzer en zo wel hebben. De eettafel gaat naar de moeder van Carin en de wasmachine naar haar zus.

Vraag die oom ineens wat we met de rest gaan doen, Peter legt het uit of naar de kringloop maar als dat te duur is, huren we zelf een container en doen we het zelf. Vraagt hij hoe duur wij zo'n container verwachter, Peter gokt 250 euro, zegt die oom voor 200 euro halen wij het leeg. Wij kijken elkaar aan en zeggen is goed daar doen we het voor. Ze dragen nog wat spullen naar buiten en Ad en ik staan alleen in Har zijn huiskamer, eigenlijk ben ik een beetje in shock zo snel hadden we niet verwacht dat het zou gaan, het is nu zo definitief dit is de laatste keer dat we in zijn huis staan met zijn spullen, alleen wat we eruit gehaald hebben blijft voor ons over. We lopen er nog 1 keer door heen en dat was het dan pfff...

Is wel snel maar ja moet gebeuren, waarschijnlijk nog 1 keer erheen om schoon te maken en dan zijn we klaar.

Mijn eigen verandering in mijn huis schiet ook op, slaapkamer voor M'leen is klaar en haar eerste spullen staan er al, nog 2 weken alleen wonen en dan heb ik weer een huisgenoot misschien wel voor half jaar. Ik verheug me er ook wel op, beetje leven in mijn huis, hond en kat erbij :).