Heb je dat ook wel eens!

Previous

Van de weken dat je vooral dingen moet doen waar je geen zin in hebt en dat je gedachten vooral om dingen gaan die je niet wil.

Het overlijden van Har wordt direct gevolgd door een reorganisatie op het werk waar niemand op zit te wachten, hoop onrust en hoop gepraat. Omdat ik mijn gedachtes nog meer bij Har zit dan bij mijn werk is het voor mij allemaal een soort waas die voorbij gaat, ik heb zelf nog niet het gevoel gehad van hé ik kan mijn baan kwijt raken. Niet dat dat aan de orde is maar in vorige reorganisatie heb ik dat wel altijd gehad.

Afgelopen week ook weer veel aan Har gedacht, het weekend was leuk, met een leuke scouting zaterdag en gezellige verjaardag bij mijn broer en schoonzus. Maar ik kwam thuis en had door dat het wel beetje veel van het goede was geweest, ontdek dat de verwerking van het verlies toch veel rust vergt in mijn leven en door de reorganisatie vind ik die rust niet op mijn werk, dus moet ik hem thuis zoeken.

Vanaf maandag komt Marleen definitief mijn logeerkamer bewonen, zal in begin ook wel druk zijn maar is even wennen, heb Marleen al eerder in huis gehad alleen nu brengt ze 2 drukke huisdieren mee en niet een rustige maar zal wel lukken, moet gewoon mijn eigen rust creëren.

Met een beetje geluk hebben we vanavond het grootste deel van het geregel rond het overlijden van Har gehad en kunnen we door met de rouw verwerking. Volgende week nog even een zware dag 2 oktober staat zwart in mijn agenda, Har zou 50 zijn geworden een herinnering aan ons dat hij veel te vroeg overleden is eigenlijk net als de oom waarna hij vernoemd is.

Eigenlijk is dit het wat ik nu kwijt wil.....