Als ik een molen....

Previous

Als ik een molen zou zijn, zou ik nu kapitalen kunnen verdienen, ik zou voor 10†bakkerijen†meel kunnen leveren, zoveel maal het in mijn hoofd. Mensen die mij kennen weten al dat ik soms veel te veel na denk en best wel emotioneel kan zijn. Door het verlies van mijn broer is dat zo versterkt dat het lijkt dat ik elk moment in huilen kan uitbarsten van emotie en dat elk moment dat ik mezelf daar tijd voor gun mijn hoofd aan het malen is. Rationeel ook nog om dingen die op het moment eigenlijk helemaal niet belangrijk zijn, de†financiŽle†crises van de wereld, de reorganisatie op mijn werk allemaal dingen waar ik me nu druk om maak terwijl ik bezig moet zijn met het verwerken van het grootste verlies in mijn leven.
Finacieel zit ik er persoonlijk redelijk bij en op mijn werk ben ik een van de weinige mensen op de afdeling die waarschijnlijk over half jaar nog werk heeft, welk werk en waar ik het doe is dan nog de vraag, maar ik heb werk.
De afleiding van Marleen en haar beestenboel doet wel heel veel goed, ook de contacten met mijn andere vrienden doet goed maar toch blijft dat koppie malen.

Gelukkig over 2 weken weekje naar Texel, lekker uitwaaien, lekker fotograferen en van de rust genieten.