Feestdagen op komst

Previous
Next

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets geschreven heb, eigenlijk is dat een goed teken. Was rustig de laatste tijd, op mijn werk is eindelijk wat duidelijkheid gelopen, kloten omdat we verplicht afscheidt moeten nemen van een aantal gewaardeerde collega's en anderzijds goed dat het nu duidelijk is iedereen weet waar hij aan toe is. Voor mij zelf is het in ieder geval duidelijk dat ik zeker nog voor 1 jaar werk heb, ik moet me zelf bewijzen komend jaar dat ik de baan aan kan zo niet dan ben ik als nog overcompleet zoals dat heet en ben ik per 1 januari 2010 werkeloos. Ik zie het positief in en de grote veranderingen die er komend jaar aankomen zijn een kans en een uitdaging ik ga gewoon mijn werk op de beste manier doen welke in mijn mogelijkheden zit, meer kan ik ook niet doen.

Privé is vrij rustig, ik heb nog steeds loge's en dat gaat nog steeds heel goed, wordt een drukke periode met de feestdagen en bezoek wat er die dagen komt maar wordt ook gezellig heb er in ieder geval zin in.

Ik typ dit in de trein onderweg naar mijn moeder om dan morgen gezamenlijk naar Delft af te reizen richting mijn jongste broer Ad met zijn vrouw en kinderen. Om dan gezamenlijk bij Peter (nu dus mijn oudste broer) en gezin eerste Kerst dat te vieren en dan tweede kerstdag weer terug naar Utrecht, voorbereidingen treffen voor het bezoek van komend weekend.

Nou meer heb ik eigenlijk nu niet te vertellen, dan alleen dat Har nog steeds regelmatig in mijn gedachte komt, maar dat mijn nachtrust weer verbeterd is en uitslapen weer een optie is :).

G'tjes en mocht ik niet meer schrijven in mijn blog, prettige feestdagen en een gelukkig en gezond zeker gezond 2009......