Twee weken, twee gevoelens


Saph-2

Het is me niet gelukt of ik had er geen zin in om vorige week te schrijven, zal wel de kater zijn geweest die ik vorige week zondag had. Zaterdag ervoor was wel een heel leuke feestje met dus veel bier maar ook heel veel gezelligheid. Dat de kosten ervan een dagje brak bankhangen is, ach als het maar niet elke week gebeurt.

Voor de rest was het weer de eerste week dat ik hele week alleen ben geweest, Marleen is klaar met werken in Utrecht en zit dus weer gewoon bij haar vriend in Swifterband. Eerlijk gezegd mis ik Saph meer dan Marleen :-). 

Gister was mijn broer jarig hij werd 50, leuk gevierd met een speurtocht door Delft, leuke stukjes Delft gezien. Als afsluiting een "middeleeuwse" maaltijd, lekker met de handen eten en een troubadour aan de tafel. Het blijft alleen een feest met dubbele gevoelens, natuurlijk heel gezellig en leuk maar het feit dat onze oudste broer paar maanden voor zijn 50ste gestorven is maakt het altijd een beetje dubbel. Ad was de tweede broer die 50 werd naar het overlijden van Har maar het blijft een dubbel gevoel. Het zal ook wel dubbel blijven als ik zelf over 4,5 jaar 50 wordt. Het duurt nog even maar het blijft zuur. Er gaat ook bijna geen dag voorbij dat ik aan hem denk. 

Nou de volgende week komt er weer aan, begint met gezellig een vriend op bezoek vanavond en eindigt weer met een bezoekje Reuver en daar tussen gewone werk week. Tot blogs