Stripboeken

enki-bilal

Deze week begon voor mij met een bericht op facebook van een van mijn scouting kennissen, hij had 3 nieuwe stripboeken gekocht. Boeken van Enki Bilal ook een van mijn favoriete. Ik liep weer eens naar mijn boekenkast met mijn stripboek collectie en met name naar de stapel van ongelezen boeken. Heb ze weer gepakt en ben weer begonnen met lezen en heb ondertussen een lijst opgesteld met stripboeken die ik nog wil kopen.

Jaren geleden was ik echt aan het wachten tot er van bepaalde series nieuwe delen uit zouden komen. Het is toch vreemd dat je een passie die je hebt minder wordt. Nu ik weer aan het lezen ben geslagen ontdek ik toch weer hoe leuk het is om ze te lezen en zeker ook bij sommige hoe mooi ze getekend zijn, zeker tekenaars als Bilal en Schuiten & Peters blijven geweldig.

Schuiten

Dus buiten mijn februari resolutie om deze blog te schrijven heb ik ook besloten om weer meer aan mijn stripboeken te doen, dus nu zeker eentje per dag lezen en ik heb voor komende tijd nog een hele lijst van boeken die ik wil kopen. Misschien zelfs weer eens in de nieuwe reeksen kijken of er mooie bij zitten.