Februari is begonnen

bea

Zow goed begin van de maand, mijn eerste poging om wekelijks iets op mijn blog te schrijven. Wat hebben we deze week beleefd, eigenlijk niet zo veel, natuurlijk zat ik net als de helft van Nederland op dinsdag ook te kijken naar de Koningin. Goed van haar om te stoppen, vind het al knap dat ze het tot haar 75ste heeft vol gehouden. Mijn eigen moeder is 80 jaar en is nu eigenlijk ook pas 6 jaar met “pensioen”, wij waren als kinderen goed en wel een paar jaar de deur uit toen kreeg mijn vader een beroerte. Hij had er niet heel veel aan over gehouden maar toch was er iets bij hem kapot gegaan. Daarna is het alleen maar berg af gegaan en heeft mijn moeder voor hem gezorgd. Pas sinds zijn dood heeft mijn moeder ook rust in haar leven.

Dus net als iedereen gun ik onze koningin een mooi pensioen dat ze er maar lang van mag genieten.

Voor de rest me niet zo met het nieuws bemoeit, er is weer een bank gered, we hebben weer een nieuwe dichteres des vaderlands, niet dat ik veel met dichten heb. Iedereen heeft weer een mening over treinen, als medewerker van de NedTrain weet ik meer van wat er speelt dus bemoei ik me ook niet met die discussie.

Viel mij alleen op in de paar weken ijs en sneeuw, dat ze bij Wakker Nederland duidelijk een voorkeur hebben voor auto’s. De berichtgeving over 1 stuk spoor wat er uit lag werd gelijk groot en negatief gebracht, de 500 km file die er na werd genoemd wordt als normaal gezien.

Ach ja dat was dan mijn week, kijken of ik dit wekelijks ga klaar spelen.