lasagne de William

Ik begin maar met mijn lasagna ik maak hem al jaren zo maar blijft in mijn ogen een groot succes.


IngrediŽnten (voor 4 personen):

1 gele paprika,†1 rode paprika, 1 groene paprika†
1 ui
1 teentje knoflook
300 gram rundergehakt (of vega gehakt)
1 ei
1 potje pesto
1 groot blikje tomatenpuree
minimaal 9 vellen lasagne
besamelsaus, bakje/botje of zelf gemaakt
paneermeel naar behoefte
peper en zout


Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.

Maak de paprika, ui en knoflook zo klein mogelijk, eventueel met keuken machine. voeg dit samen in grote schaal met rundergehakt, ei, pesto, tomatenpuree en naar behoefte om de massa wat steviger te maken paneermeel.
Voeg zout en peper naar eigen smaak toe.
Pak grote ovenschaal en bouw laagjes op tussen gehakt mengsel en lasagne vellen eindig met vulling en als laatste de besamelsaus, klaar gemaakt volgens pakje, direct uit pot of uit eigen vingers.

Plaats de ovenschaal in het midden van de voor verwarmde oven en laat de lasagna gedurende 40 minuten gaar worden.