broccoli/bloemkool taart met brie en noten

Ingrediënten (voor 2/3 personen):

2 zakjes broccoli/bloemkool (AH)
4 eieren
1 groot kuipje crème fraîche
1 stuk brie 200 gram
200 gram cashewnoten 
7 plakken hartige taart bodem diepvries koopmans
eetlepel tijm
zout en peper
quiche schaal 26 cm


Bereiding:

Warm de oven op tot 220 graden Celsius.
Maak de de bloemkool en broccoli klein en bak deze op smaak gebracht met peper en zout tot ze beet gaar zijn in een koekenpan. Haal de plakken hartige taart bodem uit de diepvries en laat ze ontdooien, smeer de quiche schaal in met boter. Verdeel de ontdooide plakken hartige taart bodem over de quiche schaal zodat bodem en zijkanten bedekt zijn.
Mix de eieren, tijm en crème fraîche tot alles een geheel is, voeg hier eventueel peper en zout aan toe.
Doe de beet gare groenten in de quiche schaal, doe daar boven op de noten en brie in plakken gesneden mooi verdeeld over de groenten.
Schenk het ei mengsel over de taart en stop taart in voor verwarmde oven en laat geheel in 40 minuten gaar worden.